Nyt fra bestyrelsen

GENERALFORSAMLING:
Vi kan hermed meddele, at dato for generalforsamlingen er fastsat til søndag den 23. april kl. 10.00. Vi forventer den bliver afholdt på Marielyst Badehotel (tidligere Nørrevang), FORSLAG SOM ØNSKES BEHANDLET PÅ GENERALFORSAMLINGEN SKAL VÆRE BESTYRELSEN I HÆNDE SENEST DEN 3. MARTS.

BESKÆRING AF TRÆER OG BUSKE:
Vi har været lidt rundt og kigge i området. Vi har jo en ca 1,5 meter bred græsrabat langs vores veje, som helst skal friholdes for beplantning – udhængende grene. Det samme langs vores hyggelige stier. Der er desværre mange steder, at randbeplantningerne hos grundejerne vokser langt ud over disse arealer. Vi vil derfor bede jer se kritisk på jeres egne beplantninger – og sørge for at få skåret beplantningerne tilbage. Herudover må vi opfordre til, at haveaffald køres væk, og ikke lægges ud på arealerne. Der ligger i dag bunker rundt omkring, og vi skal anmode om, at man sørger for at få dette fjernet.

Med venlig hilsen
Bestyrelsen.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.